Mirësevini / Welcome / Hoşgeldiniz

Na Telefononi
038 500 601

7-24 Në Shërbimin Tuaj

Dërgoni Një Email
info@milleniumhospitals.com

ORTOPEDIOrtopedia me traumatologji ka filluar të zhvillohet në gjithë botën në vitin 1960.

Me zhvillimin e ortopedisë moderne ka filluar edhe ndarja e degëve të ortopedisë si kirurgjia e dorës, kirurgjia e gjurit, kirurgjia e boshtit kurrizor, kirurgjia kokso-femorale, vendosja e protezës, kirurgjia e sportit dhe janë bërë specializime të veçanta.

Në ditët e sotme në vend të ortopedisë së përgjithshme secili specialist i një dege të caktuar të ortopedisë merret me teknikat e avancuara që i përkasin specializimit të tij.

Ne jemi një ekip i formuar për ti dhënë përgjigjie të gjitha problemeve ortopedike.

Nën udhëheqjen e Prof. Dr. Hayati Durmaz jemi gjithësej tetë specialistë.

Secili prej nesh punon në drejtime të ndryshme të ortopedisë.

Së pari  vendosim se në  çfarë drejtimi ka nevojë të trajtohet pacienti pastaj  vendosim për mënyrën, kohëzgjatjen dhe trajtimin e mëtutjeshëm.

Nga kjo del që ne trajtojmë të gjitha sëmundjet ortopedike në mënyren më të avancuar.

Vizioni ynë është që Kosovën ta bëjme qendër të mjekësisë në Ballkan.

icon

7-24 Në Shërbimin Tuaj

icon

Staf i Gatshëm Në Çdo Kohë

icon

Regjistrim Online

icon

Ndihma Emergjente