Kardiologji

NĂ‹ SPITALIN TONĂ‹ NĂ‹ REPARTIN E KARDIOLOGJISĂ‹ KRYHEN KĂ‹TO SHĂ‹RBIME

 • INTERVENIMET TĂ‹ CILAT BĂ‹HEN
 1. Ekokardiografia
 2. Dobutamin stres ekokardiografia
 3. Ergometria
 4. Monitorimi i ritmit dhe tensionit me Holter monitorim
 5. Ekokardiografia me kontrast
 • PROCEDURAT E INTERVENIMIT
 1. Ekokardiografia transezofageale
 2. Koronarografi elektive me stenta koronare – Shërbimi i urgjencës 7 ditë 24 orë
 3. Angjiografi periferike ( aortës, arterieve karotide, arterieve të këmbës dhe të dorës)
 4. Personave me probleme ARITMIKE ju bëhet ELEKTROFIZIOLOGJIA
 5. Pacemaker
 6. Pacientave me pamjaftueshmëri të zemrës ju bëhet Terapia Resinkronizese e zemrës
 7. Pacientave me probleme aritmike i vendosim Aparatin ICD
 8. Te pacientat me defekte të lindura të zemrës bëjme mbylljen pa operim

Poliklinika Kardiologjike në Spitalin Millennium është në shërbimin tuaj 24 orë,ku kujdeset ekipa profesionale dhe bashkëpuntorët në një ambient të shkëlqyer të punës me standarde europiane.

Doctors

Prof. Dr. Murat Gençbay

Cardiology Professor

Dr. Enis Grbovic

Cardiolog

Prof. Dr. Faik Hima

Cardiology Professor

Dr. Zeqe Kuqi

Cardiologist

Dr. Taulant Sadriu

Spec. I Kardiologjise