Mirësevini / Welcome / Hoşgeldiniz

Na Telefononi
038 500 601

7-24 Në Shërbimin Tuaj

Dërgoni Një Email
info@milleniumhospitals.com

Kirurgji e përgjithshme


Kirurgjia e përgjithshme në Spitalin Millennium me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të kancerit dhe sëmundjeve të ndryshme, ku bashkohet teknologjia e avancuar me shkencën, i mundëson pacientave trajtim kirurgjik me kualitet të lartë.

Spitali Millennium me Klinikën e Kirurgjisë së Përgjithshme, me standarde europiane në operacione të sëmundjes së kancerit dhe në Kirurgjinë Laparoskopike është njëra prej qendrave më të avancuara në Kosovë.

icon

7-24 Në Shërbimin Tuaj

icon

Staf i Gatshëm Në Çdo Kohë

icon

Regjistrim Online

icon

Ndihma Emergjente