Mirësevini / Welcome / Hoşgeldiniz

Na Telefononi
038 500 601

7-24 Në Shërbimin Tuaj

Dërgoni Një Email
info@milleniumhospitals.com

KARDIOLOGJI

 

NË SPITALIN TONË NË REPARTIN E KARDIOLOGJISË KRYHEN KËTO SHËRBIME

A)      INTERVENIMET TË CILAT BËHEN

1)Ekokardiografia

2)Dobutamin stres ekokardiografia

3)Ergometria

4)Monitorimi i ritmit dhe tensionit me Holter monitorim

5)Ekokardiografia me kontrast

 

B)      PROCEDURAT E INTERVENIMIT

1)Ekokardiografia transezofageale

2)Koronarografi elektive me stenta koronare – Shërbimi i  urgjencës 7 ditë 24 orë

       3)Angjiografi periferike ( aortës, arterieve karotide, arterieve të këmbës dhe të dorës)

       4)Personave me probleme ARITMIKE ju bëhet ELEKTROFIZIOLOGJIA

       5)Pacemaker

       6)Pacientave me pamjaftueshmëri të zemrës ju bëhet Terapia Resinkronizese e zemrës

       7)Pacientave me probleme aritmike i vendosim Aparatin ICD

       8)Te pacientat me defekte të lindura të zemrës bëjme mbylljen pa operim

  

Poliklinika Kardiologjike në Spitalin Millennium është në shërbimin tuaj 24 orë,ku  kujdeset ekipa profesionale dhe bashkëpuntorët në një ambient të shkëlqyer të punës me standarde europiane.

 

icon

7-24 Në Shërbimin Tuaj

icon

Staf i Gatshëm Në Çdo Kohë

icon

Regjistrim Online

icon

Ndihma Emergjente